Ви потрапили на сайт
BAYADERA GROUP
Один з найбільших алкогольних холдингів у Східній Європі.
ВИ ДОСЯГЛИ ВІКУ ЛЕГАЛЬНОГО СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ У ВАШІЙ КРАЇНІ?
ні

Підтверджуючи ваш вік ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності та захисту персональних даних

ua
ua
18.01.2023
«УКРАЇНА ЄДИНА»
Спецпроєкт «МУЖНЬОГО БРЕНДУ «КОЗАЦЬКА РАДА» на ведучих радіостанцій України.

Ідея соборності завжди була наріжною й актуальною для українців. Соборність - це не лише пам’ять про минуле, а й згуртована спільна праця та взаємодія в сучасній Україні, у боротьбі з ворогом, у створенні знакових результатів задля майбутнього. Наші перемоги у мистецтві, музиці, спорті та інших сферах доводять , що нам є чим пишатися.

Саме тому МУЖНІЙ БРЕНД «КОЗАЦЬКА РАДА», що завжди підтримує свято Соборності та справжні українські цінності, спільно з радіостанціями: Байрактар, ROKS, KISS, Наше радіо та ХІТ FM в ефірі розповідає слухачам про значущих особистостей і важливі факти нашої історії.

Своїм корінням ідея неподільності України сягає часів Візантії. Століттями кращі з українців боролись за її втілення: Богдан Хмельницький, Іван Мазепа, Петро Дорошенко, Пилип Орлик.

Проголошення Соборності УНР і ЗУНР 22 січня 1919 року – історичний акт об’єднання українських земель в одній державі. Подія основоположна для українського державотворення.

Зараз український народ об'єднаний як ніколи. Ми вистоїмо. Ми переможемо! І житимемо у єдиній неподільній Україні. З Днем Соборності України!

Слухайте привітання до Дня Соборності України та історії єдності в ефірі : Байрактар, ROKS, KISS, Наше радіо та ХІТ FM у проєкті «Україна Єдина».

Партнер проекту «МУЖНІЙ БРЕНД, ГОРІЛКА КОЗАЦЬКА РАДА, УКРАЇНСЬКИ ХАРАКТЕР»