Ви потрапили на сайт
BAYADERA GROUP
Один з найбільших алкогольних холдингів у Східній Європі.
ВИ ДОСЯГЛИ ВІКУ ЛЕГАЛЬНОГО СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ У ВАШІЙ КРАЇНІ?
ні

Підтверджуючи ваш вік ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності та захисту персональних даних

ua
ua
    Благодійність
08.08.2024
Соціальний проєкт «Миколаїв Нескорений»
30 липня 2024 відбулось офіційне відкриття оновленого скверу «Вітрильний» у м. Миколаєві.

В рамках соціального проєкту «Миколаїв Нескорений» здійсненого на основі Меморандуму про співпрацю між МКЗ та Миколаївською міською радою реалізовано оновлення паркових меблів та висадка квітів у скверу «Вітрильний». Кошторис проєкту - близько півмільйона гривень.

На честь захисників і захисниць міста Миколаїв меценат влаштував збір коштів з кожного екземпляру продукції, яку назвали «Миколаїв Нескорений» протягом року відраховували кошти для облаштування скверу меблями та садовими квітами.  Подію присвячено Захисникам, Нескореним містянам, Усім, хто захищає своє, хто попри все йде до спільної мети. Нескореність притаманна кожному з нас і Миколаїв Нескорений — про витримку та міць людей, що живуть навколо нас, що крокують пліч-о-пліч та стоять горою за рідні міста.    

Ініціатива покликана облаштувати комфортне місце відпочинку та показати приклад як небайдужі виробники можуть робити добрі справи. Адже МКЗ - Миколаївський Коньячний Завод, що створює коньяки KOBLEVO і використовує у виробництві виноград з угідь у Миколаївській області має соціально-відповідальну місію виробника, а саме фінансову підтримку та долучається до покращення інфраструктури міста.

Відтак, у сквері встановили: 13 - сучасних лав, 3 - лави із сонячними батареями та USB-портами для заряджання гаджетів, 16- смітників та висадили 20 - кущів гібіскусу малинового, білого та червоного кольорів.  Тепер сквер «Вітрильний», що розташований на набережній річки Південний Буг буде комфортним місцем для відпочинку містян.

Сюжет на Суспільне_Новини: https://youtu.be/bQK-nKOEoC4?si=xfFmQRDSW5D0Et5B