Ви потрапили на сайт
BAYADERA GROUP
Один з найбільших алкогольних холдингів у Східній Європі.
ВИ ДОСЯГЛИ ВІКУ ЛЕГАЛЬНОГО СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ У ВАШІЙ КРАЇНІ?
ні

Підтверджуючи ваш вік ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності та захисту персональних даних

ua
ua
30.01.2023
РАЗОМ МИ УКРІПИЛИ ППО З ПІВДНЯ УКРАЇНИ!

Відомі горілчані бренди ПЕРША ГІЛЬДІЯ, HLIBNY DAR, ВОЗДУХ та КОЗАЦЬКА РАДА об’єднались у благодійній ініціативі «ЗА ПЕРЕМОГУ! ЗАДОНАТЬ!» заради спільної мети - допомогти нашим воїнам. Відтак, 10 грн з кожної пляшки йде на потреби армії і з жовтня 2022 року вже зібрано понад 4 000 000 грн. Ці кошти перераховуються до фонду компетентної допомоги армії «ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ».

Ми вже звітували, що у грудні на частину цих грошей фонд придбав та передав для 80-ої окремої десантно-штурмової бригади необхідні квадрокоптери, а для 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади - сучасні радіостанції.

Раді повідомити, що волонтери у черговий раз закупили на зібрані гроші 2 радіолокаційних відео екстрактора, котрі автоматично виявляють цілі та визначають їх координати. Саме такі пристрої використовують для захисту нашого неба. Тож ми разом укріпили ППО з Півдня. І це обладнання вже рятує життя українцям!

Крім того, для Сумської військової бригади було закуплено 26 наборів для розмінування. Виходячи з того, що Україна визнана самою замінованою територією у світі, ці речі дуже потрібні на фронті.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до ініціативи та завдяки покупкам наших брендів зробив свій особистий внесок у Перемогу! 31 січня ми завершуємо збір і фінальна сума буде відображена на сайті проєкту: zadonat.com.ua.

Незабаром, ми розкажемо, куди направили кошти, зібрані впродовж зими. Разом до Перемоги!