Ви потрапили на сайт
BAYADERA GROUP
Один з найбільших алкогольних холдингів у Східній Європі.
ВИ ДОСЯГЛИ ВІКУ ЛЕГАЛЬНОГО СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ У ВАШІЙ КРАЇНІ?
ні

Підтверджуючи ваш вік ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності та захисту персональних даних

ua
ua
    BAYADERA GROUPБренди
08.02.2024
Перший в Україні джин Козацька Рада

“Козацька Рада” упродовж багатьох років дивувала нас горілкою, що стала символом нашої країни: міцна та легендарна. Історія твориться та змінюється, змінюємося і ми. Тепер на полицях в магазині можна побачити перший український джин торговельної марки “Козацька Рада”.
Про ідею створення та розширення алкогольної лінійки бренду, унікальність рецептури та гармонійні поєднання джину, розповідає наш експерт, бренд-менеджер ТМ “Козацька Рада”, – Луций Іван.

Ідея створення виникла згідно з запиту експортного відділу продукції BAYADERA. В нашому портфелі, який ми поставляємо більше, ніж у 30 країн світу не було такого напою. І бренд “Козацька Рада” був обраний, як фундамент для впровадження нового продукту не спроста. Ще у 16 сторіччі, характерники та козаки на Запорізькій Січі виготовляли щось подібне на різних травах. Культура споживання та виробництва джину – найбільш зростаюча категорія в Україні. Ми маємо культуру, технологію та людей, які вміють виготовляти ці напої. Тож для нас джин – це був цікавий виклик, як для світового, так і українського споживача. Я вважаю, що ми впоралися.

Що відрізняє джин “Козацька Рада” від інших у цій категорії?

– По-перше, треба відмітити, що в нашій країні немає інших джинів, що виготовляються по технології “джин”, згідно Державного стандарту по виробництву алкогольних напоїв. Дуже важливо, що ми перші в Україні.

Є інші виробництва, що створюють “штучний продукт”, по схожій технології джинів, але він суттєво відрізняється від промислових. Тож ми можемо себе порівнювати виключно з імпортними аналогами. Також важливим фактором є те, що жоден джин світу не виготовляється з нашого українського ялівцю. І на сліпих дегустаціях, які проводилися за кордоном, наш джин поділив з іншим, імпортним – перше місце. Проте на відміну від імпортних, джин Козацька Рада має доступнішу ціну, щоб кожен споживач міг насолодитися напоєм.

Ми запропонували споживачу свою інтерпретацію джину “Козацька Рада”, який виготовлений по технології “джин”. Тобто це не настой чи алкогольний напій, це 100% джин. Сам продукт виготовляється з Івано-Франківського ялівцю. А процес виробництва займає досить довгий час. Треба розуміти, що його неможливо виготовити за декілька днів. Головною особливістю нашого продукту є дистиляція спирту з настоєм ялівцю. Тож технологія складна та тривала по часу.

Які складові особливості цього напою? (Ноти, аромат, тощо). З чим смакує?

Людина, яка споживала хоча б раз цей напій, точно впізнає смак. В джині “Козацька Рада” він дуже чистий, органічний і м’який. Містить в собі цитрусові та хвойні ноти. В ароматі розкриваються квіткові тони. Стосовно споживання, наша культура ще розвивається і значно відрізняється від світової. Проте “Козацька Рада” GIN чудово смакує як у чистому вигляді з льодом, так і в коктейлях.

Читати більше: https://bayadera.ua/posts/prodolzhenie-istorii-pervyy-v-ukraine-dzhin-kozackaya-rada