Ви потрапили на сайт
BAYADERA GROUP
Один з найбільших алкогольних холдингів у Східній Європі.
ВИ ДОСЯГЛИ ВІКУ ЛЕГАЛЬНОГО СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ У ВАШІЙ КРАЇНІ?
ні

Підтверджуючи ваш вік ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності та захисту персональних даних

ua
ua
24.09.2023
На виноробні «KOBLEVO» - збір врожаю!

Природня цукристість в ягоді 2023 року є рекордною за останніх 5 років, тож майбутнє вино буде з високими смаковими і якісними показниками. Як проходить робота у сезон збору та переробки винограду дивіться фото.

Унікальній природи

В унікальній природній зоні поміж Чорним морем та заповідним Тилігульським лиманом розташовані виноградники, власником яких є виноробня KOBLEVO. Неповторні ґрунтово-кліматичні умови місцевості дають можливість вирощувати тут виноград найкращих європейських сортів.
Щороку мандрівники дорогою до моря та курорту Коблеве, який останніми роками дуже активно розвивався, із задоволенням відвідували винний завод. На виноробні можна потрапити на дегустації та дізнатись історію перетворення винограду у вино.

"Незважаючи на обставини, ми продовжуємо створювати українське вино, яке просочене любов’ю до Батьківщини, зігріте теплом наших сердець і вірою в найкраще – як символ майбутнього, як символ Перемоги" – зазначає генеральний директор АТ "Коблево" Віталій Рябошапко.

Територія підприємства

KOBLEVO знаходиться в самому центрі найбільшого виноробного регіону України, і переробляє понад 10 000 тон винограду за сезон, що є одним з найбільших показників серед виробництв країни. Для вина KOBLEVO використовується виноград, що насаджений за європейським типом 3 333 кущі на гектар.