Ви потрапили на сайт
BAYADERA GROUP
Один з найбільших алкогольних холдингів у Східній Європі.
ВИ ДОСЯГЛИ ВІКУ ЛЕГАЛЬНОГО СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ У ВАШІЙ КРАЇНІ?
ні

Підтверджуючи ваш вік ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності та захисту персональних даних

    ЗМІКомпетенціїBAYADERA GROUP
20.03.2024
Компанія Bayadera Group увійшла до топ-10 кращих українських компаній-роботодавців

Компанія Bayadera Group увійшла до топ-10 кращих українських компаній-роботодавців, складеного виданням OBOZ.UA. Згідно з даними Державної податкової служби, холдинг Bayadera Group є найбільшим платником податків в алкогольній галузі України. Компанія пропонує своїм співробітникам конкурентну заробітну плату, можливість кар'єрного зростання, навчання та багато інших переваг.

Для співробітників діє система бонусів та премій, яка стимулює високу продуктивність праці. Компанія пропонує своїм працівникам можливість кар'єрного зростання та розвитку. Також гарантується соціальний пакет: офіційне працевлаштування, знижки на продукцію, заняття йогою, матеріальна допомога та інші соцгарантії.

Bayadera Group проводить корпоративне навчання, яке допомагає співробітникам вдосконалювати свої навички та знання. Окрім сталої корпоративної політики, Bayadera Group зосередила зусилля на допомозі ЗСУ. 

Також Bayadera Group долучилася до ініціативи благодійного фонду "Україна у вогні" та придбали для ЗСУ мобільний шиномонтаж, мобільний банно-пральний комплекс та мобільний шпиталь. 

Для ветеранів та військовослужбовців компанія організовує курси для медичних інструкторів "Тактична бойова допомога пораненим для всіх військовослужбовців" (ASMi). У компанії є розвиненою культура добровільного донорства, тому подібні ініціативи проходять регулярно. 

Детальніше: https://www.obozrevatel.com/ukr/ekonomika-glavnaya/bayadera-group-uvijshla-do-top-10-kraschih-robotodavtsiv-ukraini.htm?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3-QFKwfFbcJydrxqtiHJ8cVprda9bkPAAcn-6szebEZf0aFMzWlCDqQE0_aem_AZDFydrNeyVpmVlaqSCO54Q2mtkVoUICdTsw_X6KjlPgGLZZmY1HOgnXmHo1KcDj2csLkpqMaSC3xHzus5bUAOBr