Ви потрапили на сайт
BAYADERA GROUP
Один з найбільших алкогольних холдингів у Східній Європі.
ВИ ДОСЯГЛИ ВІКУ ЛЕГАЛЬНОГО СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ У ВАШІЙ КРАЇНІ?
ні

Підтверджуючи ваш вік ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності та захисту персональних даних

ua
ua
    ЗМІБренди
10.01.2024
Бренд OXYGENium увійшов до підбірки Обозрєватєль - зростання та розвиток в умовах війни.

У своєму спецпроєкті OBOZ.UA дізнався в українських компаній про те, з якими викликами вони зіткнулися і яких результатів змогли досягти, попри війну. У підбірку історій увійшли OnTaxi, видавнича корпорація "Ранок", АТБ, Meest China, AMIC ENERGY та бренд OXYGENium. 

Деталі: https://www.obozrevatel.com/.../zrostannya-ta-rozvitok-v...

Бренд OXYGENium зазначив, що за підсумками 2023 року стало зрозуміло, що, як би важко не було, завжди потрібно шукати позитивні моменти.

"Так і горілка OXYGENium у цьому році завжди знаходила ноту позитиву. Бренд активно підтримує молодих стендап-коміків по всій країні, реалізує колаборацію зі стендап-клубами та гумористичними передачами. Також ми продовжуємо знімати свої комунікації в позитивному ключі для YouTube-каналів. І, звичайно ж, бажаємо українцям перемоги у 2024 році та позитивних емоцій!" – розповів бренд-менеджер OXYGENium.

Звичайно ж, бренд продовжував працювати над розвитком продукту. Річ у тім, що горілка OXYGENium отримала свою назву не просто так. Неперевершену легкість смаку їй надає спеціальна технологія виробництва.

OXYGENium – це справжня українська горілка, яку створюють з добірних компонентів на українській землі. Історія бренду почалася не так давно – у 2015 році на заводі в Черкаській області, який належить всесвітньо відомому холдингу BAYADERA GROUP. Саме там виготовляють горілку за унікальною технологією.

"Ми беремо кришталево чисту артезіанську воду зі свердловини, глибина якої сягає 100 метрів, додаємо до неї зерновий спирт вищого ґатунку. Потім ця суміш купажується, охолоджується та фільтрується через спеціальний фільтр із частками вугілля та кварцового піску. Все це робиться для того, щоб напій вийшов ідеально чистим та прозорим. Ще в горілку додаються різні незвичайні добавки, наприкла, екстракти липи та смородини, які дають цікавий післясмак. Але найцікавіша частина виробничого процесу йде далі. Для того, щоб горілка була максимально насичена киснем, її проганяють через спеціальну конструкцію – так званий штучний водоспад. Це робить алкоголь неймовірно м’яким і смачним, тому пити його справді так легко, як дихати свіжим повітрям", – розповів бренд-менеджер OXYGENium.

Після "штучного водоспаду" горілка OXYGENium ще раз фільтрується, а потім потрапляє до пляшок.