Ви потрапили на сайт
BAYADERA GROUP
Один з найбільших алкогольних холдингів у Східній Європі.
ВИ ДОСЯГЛИ ВІКУ ЛЕГАЛЬНОГО СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ У ВАШІЙ КРАЇНІ?
ні

Підтверджуючи ваш вік ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності та захисту персональних даних

ua
ua
    BAYADERA GROUP
24.08.2024
BAYADERA GROUP розвивається задля перемоги та відбудови України

Попри усі виклики часу, українські бізнеси продовжують працювати, наближаючи нашу спільну перемогу. Серед тих, хто активно донатить, систематично докладається до фінансової підтримки захисників та реалізовує проєкти з їхньої реабілітації, – холдинг BAYADERA GROUP. 

До Дня Незалежності України BAYADERA GROUP підбиває підсумки своєї роботи.


Сьогодні діяльність кожного працівника BAYADERA GROUP конвертується у допомогу ЗСУ. Компанія об'єднує талановитих людей, які є професіоналами своєї справи та спільно йдуть до мети. Завдяки цьому холдинг підтримує економіку України та допомагає їй вистояти у такий непростий час. Станом на кінець липня 2024 року ЗСУ отримали від холдингу майже 76 мільйонів гривень. Це – без урахування індивідуального внеску працівників, які активно займаються волонтерством. 

Окрім донатів, які стали невіддільною частиною життя кожного з нас, BAYADERA GROUP надає цільову допомогу військовим. Опираючись на запити ЗСУ, холдинг постійно постачає автотранспорт, БпЛА, квадрокоптери з тепловізорами, дизельні генератори, амуніцію, засоби захисту та медичне обладнання для лікарень України.

Крім того, компанія фінансує проєкти з підвищення кваліфікації військових за стандартами NATO. Одним із таких стандартів є TCCC ASM, або "Тактична бойова допомога пораненим для всіх військовослужбовців". Кожен захисник має бути навчений за цим стандартом у найкоротший термін. Курс має на меті підготувати та сертифікувати досвідчених бійців як інструкторів, які далі навчатимуть військових.

BAYADERA GROUP не залишилася осторонь і трагедії в "Охматдиті". Компанія долучилася до фінансування з відновлення дитячої лікарні та перерахувала 1 мільйон гривень на офіційний рахунок медзакладу. 

Реабілітація військових – це ще одна важлива ініціатива, на якій фокусується компанія. На базі Київського міського дитячого діагностичного центру відкрився напрямок реабілітації. Тут українські військові можуть проконсультуватися, отримати психологічну підтримку, взяти участь у програмі з відновлення функцій опорно-рухового апарату та пройти широкий спектр лабораторних досліджень. Водночас Київський інститут реабілітації отримав від компанії необхідне обладнання для пацієнтів-військових: прилад для безперервної пасивної розробки колінного та кульшового суглобів, електростимуляційний апарат, змінні електроди для міостимуляції.

«Наш бізнес є бюджетоутворюючим і ми розуміємо всю відповідальність. Серед всіх компаній в алкогольній галузі ми сплачуємо найбільші податки як лідер. Ми не припиняємо донатити, задовольняти запити від ЗСУ і фінансувати проєкти з реабілітації військових. Замало просто вірити та чекати на перемогу, треба робити все можливе для цього. Бо нам тут жити, працювати та ростити дітей», – акцентує Анатолій Корчинський, СЕО BAYADERA GROUP.

 

Детальніше з проєктами компанії можна ознайомитись тут.